Hallo, ik ben Sigrid.

Al van jongs af aan vond ik het geweldig om mee te kijken en te helpen in de keuken.

Snel was duidelijk dat ik vooral interesse had voor de zoetigheden: Cakejes, taartjes en andere lekkernijen. Op mijn achtste bakte ik mijn eerste taart en toen ik negen was, zette ik mijn eigen kleine handeltje op poten. De taarten en cakes werden verkocht aan de tantes en nonkels die op bezoek kwamen. Later begon ik meer en meer te experimenteren met nieuwe smaken, texturen en technieken. Wat begon als een hobby, werd doorheen de tijd veel meer dan dat. Omdat er steeds meer vraag kwam van familie en vrienden, richtte ik in 2018 Koek ’n Keki op.

 

Alles wat ik maak is homemade. Daarnaast vind ik het belangrijk om met zoveel mogelijk biologische en seizoensgebonden producten te werken. 

Wil je graag meer weten over de visie achter Koek 'n Keki, de projecten, partners... check dan zeker de blog voor leuke weetjes en artikels.

 

Mijn bakatelier bevindt zich in Kermt, Hasselt. 

Hier bak ik mijn bestellingen, zijn er events, organiseer ik workshops en host ik kinderfeestjes.

Op mijn website kan je veel informatie hierover terugvinden. Indien je niet vindt wat je zoekt, stuur me gerust een mailtje op info@koeknkeki.be

 

Zoete groetjes, 

Sigrid