Hallo, ik ben Sigrid.

 

Al van jongs af aan vond ik het geweldig om mee te kijken en te helpen in de keuken. Snel was duidelijk dat ik vooral interesse had voor de zoetigheden: cakejes, taartjes en andere lekkernijen. Op mijn achtste bakte ik mijn eerste taart en toen ik negen was, zette ik mijn eigen kleine handeltje op poten. De taarten en cakes werden verkocht aan de tantes en nonkels die op bezoek kwamen.

 

Later begon ik meer en meer te experimenteren met nieuwe smaken, texturen en technieken. Wat begon als een hobby, werd doorheen de tijd veel meer dan dat. Omdat er steeds meer vraag kwam van familie en vrienden, richtte ik in 2018 Koek ’n Keki op.

 

Alles wat ik maak is homemade, ik werk dus niet met bakmixen of poedertjes. Daarnaast vind ik het belangrijk om zoveel mogelijk met biologische en seizoensgebonden producten te werken. Alle bestellingen worden tevens op maat gemaakt. Jullie vragen, ik bak!

 

Als leerkracht lager onderwijs is het mijn job, maar vooral mijn passie om met kinderen te werken. Mijn twee passies combineren was dan ook niet meer dan logisch. Naast het bakken van taarten en zoetigheden voor kinderen, wilde ik ook graag bakken mét de kinderen. Daaruit kwamen de verschillende workshops, kinderfeestjes en natuurlijk het bakkamp tot stand.

 

Mijn bakatelier bevindt zich bij mij thuis in Heusden-Zolder. Hier maak ik al jullie bestellingen.

Workshops, bakkampen en kinderfeestjes gaan wel nog steeds op de oude locatie door in Kermt, Hasselt.

Op mijn website vind je hier meer informatie over. Indien je niet vindt wat je zoekt, stuur me dan gerust een mailtje op info@koeknkeki.be

 

Zoete groetjes, 

Sigrid